Om oss

omoss

Vi är ett företag som hjälper förvaltare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att få ordning och reda på sin avfallshantering.

Som oberoende företag är vår målsättning att ständigt förbättra och optimera miljöpåverkan för hyresgästerna. Denna målsättning är viktig för att uppnå en hållbar utveckling där avfall tas om hand på effektivast sätt.

Svenska Servicestyrkan AB grundades år 2000 i Stockholm. Vårt företag har sedan starten arbetat med produktutveckling och olika system inom miljö. Vi har flera års erfarenhet av avfallshantering på ett för miljön hållbart sätt och med den kunskap samt teknik vi har kan alla objekt förbättras.

Vi på Svenska Servicestyrkan lever som vi lär och det heltäckande miljötänkande som genomsyrar vår verksamhet grundläggs i våra medarbetare och partners insikt, kunskap och engagemang i dessa frågor.

Vår främsta målsättning är att skapa en bra förutsättning för kunderna som leder till en hållbar utveckling, för alla ska tjäna på en bättre miljö.

Välkommen till oss på
Svenska Servicestyrkan

Välkommen till oss på<br>Svenska Servicestyrkan

Vi är ett företag som hjälper förvaltare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att få ordning och reda på sin avfallshantering.

Som oberoende företag är vår målsättning att ständigt förbättra och optimera miljöpåverkan för hyresgästerna.

Läs mer >>

Vad vi gör

Vad vi gör

Vi lägger stor vikt på optimerad logistik och löpande skötsel för att garantera bättre lönsamhet och miljövänlighet.

Vi har genom åren lärt oss vikten av bra och nära kommunikation med våra kunder för att ständigt förbättra både vår och kundens effektivitet.

Läs mer >>

Aktuellt

Aktuellt

Svenska Servicestyrkan lägger stor vikt i att hålla sig uppdaterad om miljörelaterade händelser både globalt och lokalt.

Det är därför vi har ”Aktuellt” där vi på ett enkelt sätt kan samla viktig information för både oss själva och våra kunder.

Läs mer >>

Miljö och ekonomi

Miljö och ekonomi
arrow Vi lägger stor vikt på optimerad logistik och löpande skötsel för att garantera bättre lönsamhet och miljövänlighet.
speak Vi har genom åren lärt oss vikten av bra och nära kommunikation med våra kunder för att ständigt förbättra både vår och kundens effektivitet.
world Vårt system har kvalitetsäkring och vi garanterar att ni aldrig betalar mer än ni borde.

Evenemang

Evenemang

Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar för olika typer av evenemang.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi på bästa och mest kostnadseffektiva sätt kan hjälpa just er vid ett specifikt evenemang.

info@svenskaservicestyrkan.se

Avfallskollen

Avfallskollen

Kontakta oss så kan vi berätta mer om Avfallskollen och hur ni kan på ett enkelt sätt få mer kontroll över kostnader.

Samtidigt som ni vet att miljöbelastningen blir minimal.

Ni kan till och med tjäna pengar
på ert avfall!